===

1. Uzura Serverului

Contul dumneavoastra este numai pentru uzul dumneavoastra si ca utilizator primar, va obligati sa luati raspunderea pentru utilizarea lui.
Toate serviciile prestate de MoldaHOST pot fi utilizate numai pentru lucrari legale. Orice incalcare a legii ce implica ModaHOST, este strict interzisa. Aceasta include Material "Copyright", proprietate intelectuala si materiale amenintatoare. Nu aveti voie sa incarcati nici un fel de fisiere audio/video (.mp3,.avi etc) ce apartin altor formatiuni muzicale/artisti daca nu aveti prioritar permisiunea lor pentru reproducere pe site-ul dumneavoastra. Orice website ce incalca aceasta lege va fi terminat instantaneu fara rambursarea platii.
Site-urile ce promoveaza activitate ilegala sau prezinta continut ce altereaza imaginea MoldaHOST sunt deasemenea interzise.
Activitati ilegale precum ar fi hacking si cracking sunt deasemenea strict interzise.

2. Adult Content & Spamming

Nu toleram adult content si spamming.
Orice email nesolicitat transmis cu ajutorul MoldaHOST este interzis si va rezulta in inchiderea instantanee a contului d-voastra.

3. Uzura exagerata a Resurselor / Usura Scripturilor

Resursele sunt definite ca uzura CPU, uzura memoriei si uzura resurselor de sistema accesibile. Daca un cont este depistat manipulind resurse, putem aplica sanctiunile:
Suspendarea, terminarea sau aplicarea schimbarilor apropriate contului pentru prevenirea manipularii resurselor. Acestea sunt aplicate in cazuri extremale si sunt indreptate spre prevenirea uzurii excesive si spre pastrarea vitezei serverului.
--Maximum 200 emailuri (trimise) sunt permise pe ora de la un nume de domain.
urmatoarele scripturi si programe sunt interzise pe serverele nostre din cauza manipularii resorselor/usura excesiva a serverului:
1. Forum CGI bazat pe fisiere / "message boards" ca UBB, iKonboard si UlimateBB
2. IRC (Internet Relay Chat) scripturi sau boti
3. "Eggdrop"-uri
4. Servere Proxy
5. "The Anonymizer"
6. "Matt Wright"s formmail"
7. Scripturi de "Spamming / hacking / cracking".
8. Modulul webmail pentru php-nuke.

4. Plata

Clientii inteleg si sunt de acord sa plateasca pentru cheltuielile implcate adaugator de contul lor, inclusiv extra "bandwidth" si spatiu extra pe disk.

D-voastra sunteti de acord ca purtati raspundere legala totala pentru utilizare contului vostru